Energiákkal való gazdálkodás

Intelligens fogasztás jelentése

Az okos ház megálljt parancsol az energia fogyasztásnak és önnek ezáltal kevesebb gondja van. A fények, fogyasztók, árnyékolás és egyéb tökéletesen összehangolt zenekarként működik. Vége van a pazarlásnak.

Használja ki a természetet a berendezésekkel együttműködve

Az árnyékoló technika beengedheti a nappali fényt, hogy segítsen a fűtésnek elérni a szükséges hőmérsékletet. Ha túlfűtés fenyeget, akkor árnyékol és a klimatizáció nem fog feleslegesen beindulni.

Hatékonyan gazdálkodik az energiákkal

A Loxone egy tökéletes segítő és gazda. A nonstop felügyeletnek köszönhetően kihasználja a fűtés és klimatizáció adta megtakarításokat, a fogyasztókat vagy az öntözőrendszert standby üzemmódba helyezi. Ismeri az időjárást, a nap állását, megtanulja szokásait és reagál a házban levő személyek jelenlétére.

Inteligentný systém automaticky odpojí všetky nepotrebné zariadenia v prípade neprítomnosti

Lekapcsolja a felesleges standby üzemmódban levő berendezéseket

az intelligens háztartás önállóan lekapcsolja a hálózatról az energiafogyasztókat, a standby módban levő berendezéseket (TV, Hi-Fi, video.). pl. ha elhagyja a házat vagy aludni tér.

Fotovoltaický panel je výborným prvkom v inteligentnom systéme

Hatékonyan használja saját energiát

Az otthoni elektromos erőmű adta energia jól jön, de csak akkor, ha elhasználja. Visszaküldeni a hálózatba nagyon előnytelen. Az intelligens ház képes kihasználni a saját energiáit, ha senki sincs otthon. A mosást vagy a mosogatást a gépben hagyhatja, amíg az ingyenes nem lesz- erről gondoskodik a Loxone.

Loxone touch pure

Semmiről sem fog megfeledkezni

A Smart home hatékony és gyors irányítást jelent, amivel sok gondot takaríthat meg. A dupla kattintás kikapcsolja az összes lámpát és fogyasztót a helyiségben és autopilóta üzemmódba kapcsolja őket. Tripla kattintás az ágy melletti kapcsolóra ugyanezt teszi az egész házban és aktiválja az éjjeli üzemmódot / riasztás.

energetický manažment v aplikácii

Lehetőségeket talál a megtakarításra

Nézze meg a statisztikákat a telefonjában vagy táblagépében. Azonnal látja, mikor és hol volt fogyasztva a legtöbb energia.

Kiadások azonnali áttekintése

A Loxone okos ház figyeli az energia, víz és gázfogyasztást. Hasonlóan megmutatja, hogy saját forrásokból mennyi elektromos áramot szerzett. Az elszámolás már nem fogja meglepni.

Akár 50%-kát megtakaríthatja a fűtésnek

Mivel az intelligens háztartás minden helyiséget egy konkrét hőmérsékletre külön szabályoz, távollét esetében nem fog feleslegesen túlfűteni. A visszajelzés alapján ügyfeleink a fűtésért így csökkentették a kiadások felét.