További rendszerek

További rendszerek

Elektromos tűzriasztás - ETR

Személy és vagyonvédelem

Elektromos tűzriasztás alkalmazása személy és vagyonvédelemre az objektumban szisztematikusan elhelyezett érzékelők segítségével.

Tűz által okozott nagy károk

Nemcsak az emberi életekre kiható károkról beszélünk, amelyet számokban nem lehet kifejezni.

Grafikai felépítményű munkahelyek

A nagy és terjedelmes rendszerek miatt grafikai felépítményű munkahelyeket realizálunk, amelyek a területen az alaprajzban ábrázolt ikonok segítségével a könnyebb orientációt segítik elő.

Detektor dymu loxone

Elektronikus biztosító és riasztó rendszerek - EZS

Úgy érzi, hogy valamit meg kell tennie a szeretteinek biztosítása érdekében?

Alap védőrendszer:

A személy és vagyonvédelem egyik alapeszköze az elektronikus biztosítórendszerek telepítése.

Védi az életeket és a vagyont

Jól megtervezett biztonsági rendszer, mechanikus biztosítással és hozzámért intézkedésekkel kiegészítve, megbízhatóan védi a személyek életét és vagyonát betörés, rablás vagy más agresszió esetén.

Az alapegység a központ

A feldolgozott információt a kívánt formában átadja a meghatalmazott, beavatkozást végző személyeknek Tudatában kell lenni azonban, hogy a legtökéletesebben működő rendszer a megfelelő feldolgozás, reakció kiértékelése nélkül globálisan egy működésképtelen beruházás.

Elemek megfelelő kiválasztása:

Az érzékelő egység megfelelő kiválasztása, annak helyes telepítése és átgondolt elhelyezése függ a védett objektum jellegétől, annak diszpozíciós megoldásától és az építőanyagoktól.

Kamerarendszerek

A legdinamikusabban fejlődő technológia a biztonság és a megfigyelés területén

A technikai megoldás tervezésének módja:

Mielőtt döntene a kamerarendszer megvásárlásáról és telepítéséról, ajánlott tanácsot kérnie és megtervezni a technikai megoldást és gyakorlatban is bemutatni az eredményeket, amelyek az adott rendszertől várhatóak.

Bárhonnani hozzáférés

A távolsági megfigyelés és a kamerákhoz való hozzáférés követelménye bárhol a földön egy IP protokolon keresztüli szélessávú adás.

Bevált kamerák

Az összes általunk használt kamerát leteszteltük és összehasonlítottunk és csak a paraméterek elbírálása alapján kerültek be a portfóliónkba az átalunk telepített rendszerekhez.

Klimatizációk

Individuális irányítás

Minden egységet önállóan is irányíthat, hogy elérje a szükséges hőmérsékletet azokban a helyiségekben, ahol arra szükség van.

Rugalmas szerelés

A Daikin kompakt klimatizációs egységek egyszerűen telepíthetők a korlátozott területű házakban is.

Energia és költségmegtakarítás

Invertorok és hőszivattyúk előrehaladott technológiái a legmagasabb teljesítményt és energia megtakarítást kínálják alacsonyabb kiadások mellett.

Széles választék

Bő választékunk azt jelenti, hogy a leginkább megfelelő stílust és teljesítményt választhatja ki.

Invertor technológia

Invertor  technológia  a klimatizációs egységekben a belső hő folyamatos szabályozására. A hagyományos rendszerrel összehasonlítva akár 30%csökkenti az energia kiadást.

A hőszivattyú teljesítménye

A Daikin technológia minden hőmérsékletnél szabályozza a nedvességet további víztartály szükségessége nélkül, hogy a legnagyobb kényelmet biztosítsa.

Párásítás / szárítás

A belterekben mindig tökéletes lesz a klíma, mivel a Daikin hőszivattyúk bő választéka a forró és hideg külső hőmérsékletekhez is alkalmazkodik.

Csendes működés

Belső egységeink teljesen csendesek és tökéletes kényelmet biztosítanak.

Tapasztalja meg egy igazán intelligens házat magának!

Szeretettel meghívjuk Önt az újonnan megnyílt komárnói bemutatóterembe, ahol lehetősége van kipróbálni egy valóban intelligens házat egyedül! Mi végigvezeti Önt egy normál napi rutinon, és bemutatja az autopilóttal való élet előnyeit. Megállapítja, hogy otthona kényelmes, könnyen kezelhető, biztonságos is lehet, és még többet takaríthat meg.

A legnagyobb showroom Szlovákiában!

Foto album

Fotók megtekintése az intelligens otthoni mintából

Látogass meg minket

M. R. Štefánika 5, Komárno

Hívjon minket

+421 905 307 852