Zene minden helyiségben

A zene csökkenti a stressz szintjét és segít a jobb közérzetért. Segítségével könnyedén megváltoztatható a légkör. Mindeközben nem zavarja a figyelmet, mint a tévé. Hagyja magát ébreszteni kedvenc zenéjével, hallgasson relaxációs dallamokat a kádban , állítson be saját csengődallamot. Ezt és még sok mást is lehetővé tesz a multiroom audio Loxon.

Multiroom rendszer

A Multiroom audio elképzelhetetlent valósít meg. Próbálja meg elképzelni: Minden helyiségben berendezés lenne: a fürdőszobában rádió, CD lejátszó a konyhában, Hi-Fi rendszer a nappaliban. Szinte lehetetlen lenne átvinni az egyik zenét a másik helyiségbe és maximálisra emelni a hangerőt, ami biztosan nem tetszene a szomszédoknak.

A zenei multiroom rendszer eltávolítja ezeket az akadályokat. Lehetővé tesz bármilyen zenét bármikor minden helyiségben lejátszani. Az egyik pillanatban több forrás is játszhat. Amíg a nappaliban relaxációs zene szól, addig a gyerekek a szobájukban hangoskönyvet hallgathatnak. A Loxone Smart Home-ban nemcsak ez lehetséges a Music Server berendezés segítségével.

Az intelligens háztartásban nem kell egész sor vezérlőt használnia és azon aggódnia, hogy melyik mihez tartozik. A Loxone -nak köszönhetően szinte bármilyen berendezést, mint a TV, szatellit, erősítő egyszerre integrálható. Ezután az alkalmazással teljes mértékben irányíthatja és belefoglalhatja az automatizációba (bekapcsolom a tv-t, kikapcsol a zene).

Minden irányítása egy helyen

Kezében tartja az összes irányítást. Láthatja, hogy mikor mi játszik éppen és bármikor beavatkozhat vagy módosíthatja a beállításokat. Bekapcsolni, kikapcsolni, megváltoztatni a hangerőt, átkapcsolni a számot, módosítani a playlistet vagy átböngészni a teljes könyvtárat.

Minden helyiségben a megfelelő légkör

A multiroom audio rendszernek köszönhetően minden helyiségben más zenét hallgathat. A konyhában valami energikusat, a fürdőszobában pihentetőt, a gyerekszobában mesét. Ehhez elég egyetlen berendezés és nem kell semmit se átmásolnia vagy átvinnie.

ikona loxone touch

Legegyszerűbb vezérlés

Hasonlóan, mint a megvilágítás esetében, nem kényelmesebb, mint a kapcsoló általi vezérlés. Az esetek többségében kettő minden helyiséghez elegendő. Hangerő fel/le, dupla kattintás más forráshoz vagy a kikapcsolás/bekapcsoláshoz. Egy gombnyomással egyszerre több műveletet is végrehajthat. Pl. bekapcsolhatja a játékkonzolt és átkapcsolhatja a TV-t.

Kellemes ébredés

Vége a vekker csörgésének. Nem lenne jobb egy lassan erősödő kedvenc dallam és a reggeli sugarak beengedése a szobába?

A ház beszélni fog

A ház képes elolvasni az üzeneteket, ami több esetben is hasznos lehet. Elmondja, ha a szauna már felmelegedett és figyelmeztet, ha zárva vannak az ablakok, vagy eső közeleg.

Csengő lehalkítása

A gyerekek már alszanak? Kapcsolja át a csengőt csendes üzemmódba és senkit nem fog felébreszteni.

Elhagyom a szobát / házat

Megnyomásával kikapcsolja a zenét a helyiségben, tripla kattintással ha elhagyja a házat vagy ha aludni tér ..

Automatikus indítás

A helyiségbe való belépéskor a ház zenével vagy a kedvenc rádió állomásával köszönti.

Diszkrét riasztás

Amíg mindenkit megijeszt a hangos riasztás, figyelmeztetést kap és megakadályozhatja azt.