Hangosítás

Zene minden helyiségben

A zene csökkenti a stressz szintjét és segít a jobb közérzetért. Segítségével könnyedén megváltoztatható a légkör. Mindeközben nem zavarja a figyelmet, mint a tévé. Hagyja magát ébreszteni kedvenc zenéjével, hallgasson relaxációs dallamokat a kádban , állítson be saját csengődallamot. Ezt és még sok mást is lehetővé tesz a multiroom audio Loxon.

Az összes vezérlés egy helyen

Az intelligens otthonban nem kell különféle illesztőprogramokat használnia, és megkóstolnia az ottani eseményeket. A Loxone-nak köszönhetően szinte bármilyen eszközt, például TV-t, műholdat, erősítőt és hasonlókat integrálhat. Ezután az alkalmazástól teljesen ellenőrizheti az összes felhasználást, és belefoglalhatja az automatizálásba (bekapcsolom a tévét, a zene kikapcsol).

Mindig teljes ellenőrzést gyakorol a tenyerében. Láthatja, hogy hol játszik valami, és bármikor elérheti vagy módosíthatja a beállításokat. Lejátszás, kikapcsolás, hangerő megváltoztatása, dalok váltása, lejátszási lista szerkesztése vagy a teljes könyvtár böngészése.

Multiroom rendszer

A Multiroom audio elképzelhetetlent valósít meg. Próbálja meg elképzelni: Minden helyiségben berendezés lenne: a fürdőszobában rádió, CD lejátszó a konyhában, Hi-Fi rendszer a nappaliban. Szinte lehetetlen lenne átvinni az egyik zenét a másik helyiségbe és maximálisra emelni a hangerőt, ami biztosan nem tetszene a szomszédoknak.

A zenei multiroom rendszer eltávolítja ezeket az akadályokat. Lehetővé tesz bármilyen zenét bármikor minden helyiségben lejátszani. Az egyik pillanatban több forrás is játszhat. Amíg a nappaliban relaxációs zene szól, addig a gyerekek a szobájukban hangoskönyvet hallgathatnak. A Loxone Smart Home-ban nemcsak ez lehetséges a Music Server berendezés segítségével.

ikona loxone touch

Legegyszerűbb vezérlés

Hasonlóan, mint a megvilágítás esetében, nem kényelmesebb, mint a kapcsoló általi vezérlés. Az esetek többségében kettő minden helyiséghez elegendő. Hangerő fel/le, dupla kattintás más forráshoz vagy a kikapcsolás/bekapcsoláshoz. Egy gombnyomással egyszerre több műveletet is végrehajthat. Pl. bekapcsolhatja a játékkonzolt és átkapcsolhatja a TV-t.

Kellemes ébredés

Az ébresztőóra csengetésének vége. Mi a helyzet a lassan fokozódó kedvenc zenével a reggeli sugaraknak a szobába engedésével összefüggésben?

Minden helyiségben a megfelelő légkör

A multiroom audio rendszernek köszönhetően minden helyiségben más zenét hallgathat. A konyhában valami energikusat, a fürdőszobában pihentetőt, a gyerekszobában mesét. Ehhez elég egyetlen berendezés és nem kell semmit se átmásolnia vagy átvinnie.

A ház beszélni fog

A ház képes elolvasni az üzeneteket, ami több esetben is hasznos lehet. Elmondja, ha a szauna már felmelegedett és figyelmeztet, ha zárva vannak az ablakok, vagy eső közeleg.

Csengő lehalkítása

A gyerekek már alszanak? Kapcsolja át a csengőt csendes üzemmódba és senkit nem fog felébreszteni.

Elhagyom a szobát / házat

Megnyomásával kikapcsolja a zenét a helyiségben, tripla kattintással ha elhagyja a házat vagy ha aludni tér ..

Automatikus indítás

A helyiségbe való belépéskor a ház zenével vagy a kedvenc rádió állomásával köszönti.

Diszkrét riasztás

Amíg mindenkit megijeszt a hangos riasztás, figyelmeztetést kap és megakadályozhatja azt.