Hőszabályzás

Intelligens hőszabályzás

Minden helyiségben eltérő időben más hőmérséklet lehet kívánság szerint. Nem kell gondolnia a kikapcsolásra szellőztetéskor vagy nyaralás üzemmódban. Minderről a Loxone Smart Home gondoskodik.

Intelligens fűtés és klimatizáció

Élvezze otthona ideális hőmérsékletét egész évben költségek, gondok és folyamatos állítgatás nélkül

Hazaérkezik a munkából és a nappaliban kellemes 22 °C várja. A fürdőszobában fürdőt vehet 25 °C -ban és a hálóban pedig előkészített 20 °C várja. A Loxone segítségével egyszerűen beállítja, milyen hőmérsékletet szeretne és mikor akarja azt megváltoztatni és nincs vele több gondja. Csak élvezze a kivételes kényelmet. A ház kihasználja a fűtés különböző forrásait, az árnyékolási technikát és klimatizációt is. Ha nincs otthon vagy szellőztet, automatikusan energiát takarít meg.

Ideális hőmérséklet minden helyiségben

A Loxone okos háztartásokban mindig megfelelő hőmérséklet van. Az intelligens fűtés vagy hűtés önállóan szabályozza a hőmérsékletet az egyes helyiségekben. Ismeri minden szoba tulajdonságait, és tudja mit csináljon, hogy a megadott időben a kívánt hőmérsékletet biztosítsa. Tekintettel van az ünnepekre, felismeri a távollétet és együttműködik az árnyékolási technikával.

A fűtés saját maga határozza meg, hogy viselkedjen

A miniszerver intelligenciájának köszönhetően tudja, mikor kezdjen fűteni., hogy a helyiségben a megadott időben a kívánt hőmérséklet legyen. Ezután tartja az állandó hőmérsékletet az energia felesleges pazarlása nélkül. Télen nincs több hideg otthonba való visszatérés, nyáron pedig nincs többé forróság és fülledt hálószoba!

Egyszerű irányítás

A hagyományos felfogás szerint egy termosztát van több helyiség részére. Az egyéni beállításhoz három fejet kell elcsavarni. A mi házunkban a kényelmes hőmérséklet az alkalmazás vagy böngésző által állítható be.
A háztartás az előre beállított módoknak köszönhetően könnyedén alkalmazkodik a különböző szituációkhoz. Gyakran kihasznált a pl: partik, szabadság, betegség, befagyás elleni védelem. Nem kell egész évben változtatni a programon, elég átkapcsolni más üzemmódba és a kívánt beállítás azonnal aktív.

Fűtés teljes gázzal

A miniszerver mindent tud a háztartásról, a helyiségekben levő személyek tartózkodásáról és ismeri az időjárás előrejelzést is. E szerint képes módosítani a programon. Ha a helyiségben több hőforrás van, az intelligens ház maga aktiválja a fűtő körzetet, ha az alap nem elegendő. Mindig biztosítva van a kívánt hőmérséklet a beavatkozás szükségessége nélkül.

Hőmegtakarítás

Szabadság alatt a ház megtakarító üzemmódba megy át. Takarékoskodik, anélkül, hogy arra gondolnia kellene. A ház fűtése és hűtése együttműködik az árnyékoló technikával. Néha a helyiség fűtéséhez vagy hűtéséhez elég redőnyöket helyes pozícióba helyezni. A Loxone erről gondoskodik akkor is, ha nincs otthon. A klimatizáció nyugodtan összeköthető a fűtéssel. A Loxone intelligens házban ez nem történik meg, mivel minden össze van kapcsolva. Ennek köszönhetően nem fenyeget semmilyen felesleges pénzkidobás. Amint kinyitja az ablakot, a fűtés kikapcsol.

Idő beállítása

A tiszta felületen könnyen beállíthatja, hogy mely hőmérsékleteket mely órákban, külön-külön hétköznapokon, ünnepnapokon és hétvégéken.

Statisztikák rögzítése

Rögzítheti a fűtési statisztikákat, és összehasonlíthatja a fűtés Loxone vezérlésével elért megtakarításait.

Szélvédelem

Ha vihar közeledik, a ház tud róla, és automatikusan húzza a redőnyöket biztonságos helyzetbe.

Befagyás elleni védelem

Télen hosszabb távollét esetén csökkenhet a hőmérséklet. Az intelligens ház időben kezd el fűteni, hogy a víz ne fagyjon be csövekben.

A fejek gondoskodnak magukról

A hosszú mozgás nélküli időszak nem tesz jót a fejeknek. A Loxone gondoskodik róluk és rendszeresen kinyitja és elzárja őket

Természetes fény

Ha a helyiségben tartózkodik, a redőnyök lamellái úgy fordulnak, hogy beengedjék a természetes fényt.

Hőszabályzó

A hőmérséklet rövid változásai miatt időzítőt aktivál és nem kell változtatni az üzemmódokat. A fürdőszobát egy órára felmelegíti

Működés időtartama

Felügyeli a szivattyúk, kazánok és egyéb berendezések működését. Ennek köszönhetően megemlíti, ha szűrőt kell cserélni vagy kazánt karbantartani

Minden ellenőrizve

Mindegy, hogy milyen gyártótól és milyen típusú fűtést választ. A Loxone intelligens ház mindennel kompatibilis