Intelligens fűtés és klimatizáció

Élvezze otthona ideális hőmérsékletét egész évben költségek, gondok és folyamatos állítgatás nélkül

Hazaérkezik a munkából és a nappaliban kellemes 22 °C várja. A fürdőszobában fürdőt vehet 25 °C -ban és a hálóban pedig előkészített 20 °C várja. A Loxone segítségével egyszerűen beállítja, milyen hőmérsékletet szeretne és mikor akarja azt megváltoztatni és nincs vele több gondja. Csak élvezze a kivételes kényelmet. A ház kihasználja a fűtés különböző forrásait, az árnyékolási technikát és klimatizációt is. Ha nincs otthon vagy szellőztet, automatikusan energiát takarít meg.

Intelligens hőszabályzás

Minden helyiségben eltérő időben más hőmérséklet lehet kívánság szerint. Nem kell gondolnia a kikapcsolásra szellőztetéskor vagy nyaralás üzemmódban. Minderről a Loxone Smart Home gondoskodik

Ideális hőmérséklet minden helyiségben

A Loxone okos háztartásokban mindig megfelelő hőmérséklet van. Az intelligens fűtés vagy hűtés önállóan szabályozza a hőmérsékletet az egyes helyiségekben. Ismeri minden szoba tulajdonságait, és tudja mit csináljon, hogy a megadott időben a kívánt hőmérsékletet biztosítsa. Tekintettel van az ünnepekre, felismeri a távollétet és együttműködik az árnyékolási technikával.

A fűtés saját maga határozza meg, hogy viselkedjen

A miniszerver intelligenciájának köszönhetően tudja, mikor kezdjen fűteni., hogy a helyiségben a megadott időben a kívánt hőmérséklet legyen. Ezután tartja az állandó hőmérsékletet az energia felesleges pazarlása nélkül. Télen nincs több hideg otthonba való visszatérés, nyáron pedig nincs többé forróság és fülledt hálószoba!

Egyszerű irányítás

A hagyományos felfogás szerint egy termosztát van több helyiség részére. Az egyéni beállításhoz három fejet kell elcsavarni. A mi házunkban a kényelmes hőmérséklet az alkalmazás vagy böngésző által állítható be.
A háztartás az előre beállított módoknak köszönhetően könnyedén alkalmazkodik a különböző szituációkhoz. Gyakran kihasznált a pl: partik, szabadság, betegség, befagyás elleni védelem. Nem kell egész évben változtatni a programon, elég átkapcsolni más üzemmódba és a kívánt beállítás azonnal aktív.

Fűtés teljes gázzal

A miniszerver mindent tud a háztartásról, a helyiségekben levő személyek tartózkodásáról és ismeri az időjárás előrejelzést is. E szerint képes módosítani a programon. Ha a helyiségben több hőforrás van, az intelligens ház maga aktiválja a fűtő körzetet, ha az alap nem elegendő. Mindig biztosítva van a kívánt hőmérséklet a beavatkozás szükségessége nélkül.

Hőmegtakarítás

Szabadság alatt a ház megtakarító üzemmódba megy át. Takarékoskodik, anélkül, hogy arra gondolnia kellene. A ház fűtése és hűtése együttműködik az árnyékoló technikával. Néha a helyiség fűtéséhez vagy hűtéséhez elég redőnyöket helyes pozícióba helyezni. A Loxone erről gondoskodik akkor is, ha nincs otthon. A klimatizáció nyugodtan összeköthető a fűtéssel. A Loxone intelligens házban ez nem történik meg, mivel minden össze van kapcsolva. Ennek köszönhetően nem fenyeget semmilyen felesleges pénzkidobás. Amint kinyitja az ablakot, a fűtés kikapcsol.

Idők beállítása

Áttekinthető felületen egyszerűen beállítja milyen hőmérsékletet szeretne, különösen munka és szabadnapokon

Statisztikák feljegyzése

Statisztikákat vezethet a fűtésről és összehasonlíthatja a megtakarítást, amelyet a Loxone fűtésszabályzással ért el.

Szél elleni védelem

Ha vihar közeleg, a ház automatikusan egy biztonságos pozícióba felhúzza a redőnyöket.

Befagyás elleni védelem

Télen hosszabb távollét esetén csökkenhet a hőmérséklet. Az intelligens ház időben kezd el fűteni, hogy a víz ne fagyjon be csövekben.

A fejek gondoskodnak magukról

A hosszú mozgás nélküli időszak nem tesz jót a fejeknek. A Loxone gondoskodik róluk és rendszeresen kinyitja és elzárja őket

Természetes fény

Ha a helyiségben tartózkodik, a redőnyök lamellái úgy fordulnak, hogy beengedjék a természetes fényt.

Hőszabályzó

A hőmérséklet rövid változásai miatt időzítőt aktivál és nem kell változtatni az üzemmódokat. A fürdőszobát egy órára felmelegíti

Működés időtartama

Felügyeli a szivattyúk, kazánok és egyéb berendezések működését. Ennek köszönhetően megemlíti, ha szűrőt kell cserélni vagy kazánt karbantartani

Minden ellenőrizve

Mindegy, hogy milyen gyártótól és milyen típusú fűtést választ. A Loxone intelligens ház mindennel kompatibilis