Intelligens hozzáférési rendszer

Ha vendégek érkeztek, egy választott dallam figyelmezteti a hangszórókban vagy a telefonon. Erről tudomást szerez akkor is, ha nem lesz otthon. A vendéggel a világon bárhonnét beszélhet, láthatja videón és kinyithatja neki az ajtót is. De nemcsak ezt kínálja az intelligens hozzáférési rendszer.

Semmiről nem fog lemaradni

A Loxone Intercomnak köszönhetően, amely kamerával, hangszóróval és mikrofonnal van felszerelve, láthatja hogy mi történik az ajtónál és bárhonnét kommunikálhat a vendéggel az intelligens háztartás alkalmazás segítségével. Az értesítéseknek köszönhetően elég a telefont magánál tartani és megtudja, ha valaki csenget, akkor is, ha a kertben vagy munkahelyen van.

Intelligens csengés

Az intelligens hozzáférési rendszer lehetővé teszi a csengő dallamának beállítását és annak viselkedését. Ha a gyerekek aludni fognak, egy villogó fény segítségével háza biztosítja a csendes csengőt.

Korlátlan lehetőségek

A Loxone rendszer rugalmassága lehetővé teszi az elektromos lakatok és EZS integrációját. Ennek köszönhetően átélheti az intelligens biztosítás lehetőségeit.

A ház tudja, hogy kit engedjen be

Lehet, hogy van olyan szobája, amely nem mindenki számára elérhető. Jobb érzése lesz, ha a gyerekek elől elzárja a technikai helyiséget vagy ne tudjanak bejutni a testvér szobájába. Különböző időben eltérő felhasználókat hozhat létre bizonyos helyiségekhez. A kertésznek vagy a takarítónőnek így meg lesz határozva, hogy mikor és hova mehet be. Ha valaki megpróbál jogosultság nélkül belépni , azonnal értesítve lesz.

NFC Code Touch

Kiváló megoldás az intelligens házhoz. Az NFC Code Touch tökéletes hozzáférést biztosít az ajtókhoz, kapukhoz és biztosításhoz. Hozzáférése egy választható kód által lehetséges minden családtagnak, és időben korlátozott egyszeri kódokat is kínál.