Hozzáférési rendszer

Intelligens hozzáférési rendszer

Ha vendégek érkeztek, egy választott dallam figyelmezteti a hangszórókban vagy a telefonon. Erről tudomást szerez akkor is, ha nem lesz otthon. A vendég számára Ön a világon bárhol elérhető, beszélhet vele, láthatja videón és kinyithatja neki az ajtót is. De nem csak ezt kínálja az intelligens beléptető rendszer.

Semmiről nem fog lemaradni

A Loxone Intercomnak köszönhetően, amely kamerával, hangszóróval és mikrofonnal felszerelt, láthatja hogy mi történik az ajtónál és bárhol elérhető,  kommunikálhat a vendéggel a Loxone alkalmazás segítségével. Az értesítéseknek köszönhetően megtudja, ha valaki csenget, akkor is, ha a kertben vagy a munkahelyen van, elég a telefont magánál tartania.

Intelligens csengés

Az intelligens hozzáférési rendszer lehetővé teszi a csengő dallamának beállítását és annak viselkedését. Ha a gyerekek aludni fognak, egy villogó fény segítségével háza biztosítja a csendes csengőt.

Korlátlan lehetőségek

A Loxone rendszer rugalmassága lehetővé teszi az elektromos zárak és elektromos biztonsági rendszer integrációját. Ennek köszönhetően átélheti az intelligens biztosítás lehetőségeit.

A ház tudja, hogy kit engedjen be

Lehet, hogy van olyan szobája, amely nem mindenki számára elérhető. Nagyobb biztonságban érzi magát, ha a gyerekek elől elzárja a technikai helyiséget vagy ne tudjanak bejutni az idősebb testvér szobájába. Különböző időben különböző felhasználókat hozhat létre bizonyos helyiségekhez. Így Ön határozhatja meg a kertésznek vagy a takarítónőnek, hogy mikor és melyik helyiséget használhatják. Ha valaki mégis megpróbálna jogosultság nélkül belépni, Ön azonnal értesítést kap.

NFC Code Touch

Kiváló megoldás az intelligens házhoz. Az NFC Code Touch tökéletes hozzáférést biztosít az ajtókhoz, kapukhoz és biztosításhoz. Hozzáférése egy választható kód által lehetséges minden családtagnak, és időben korlátozott egyszeri kódokat is kínál.