Irányítás

Forradalom a háztartás irányításában

Egy, kettő vagy három nyomással irányíthatók a különböző funkciók. Nem bonyolult kapcsolók sora, hanem intuitív konceptus, amelyet mindenki könnyedén megért.

Minden helyiségnek egyforma az irányítása

Ahhoz, hogy az irányítás valóban egyszerű legyen, ajánlott azonos elvet használni minden helyiségben. Így az könnyedén megtanulható mindenki számára. Egyszer kipróbálja és utána már menni fog, mint a karikacsapás. Már sosem fog kelleni azon töprengenie, hogy melyik kapcsolót nyomja meg.

Egy megnyomás

Ukážka ovládania systémov pomocou vypínača

Több megnyomás

Ukážka ovládania hudby pomocou vypínača

Dupla kattintás
A helyiség elhagyása

Nagyon hasznos a szoba elhagyásakor. Egy kattintással kikapcsolja az egész helyiséget, de csak akkor, ha szeretné. A megvilágítás, zene és egyebek, amit be szeretne foglalni ebbe az intelligens funkcióba: szauna, TV, sztereó rendszer, számítógépek …

Tripla kattintás
Elhagyja a házat

Az egyik legkedveltebb funkció, amely szinte megváltoztatja az életét, ha hazatér vagy elmegy otthonról. A fő bejáratnál vagy a garázsban: a ház egyszerű tripla kattintással kikapcsol. Minden lámpa lekapcsol, a berendezések is kikapcsolnak, de a riasztó aktiválódik. Mindez kívánság szerint.

Loxone Touch

Az összes irányítás egyszerűen, hatékonyan egy kapcsoló segítségével. Az eredmény meghaladja az elvárásokat: ez a Loxone Touch érintőgomb. A gomb öt érintő felülettel rendelkezik. Ez mindez még nem minden, mivel egy hő és nedvességérzékelőt is tartalmaz.

Touch Surface

Irányítóelemként a bútor és az asztal felülete is szolgálhat. A Loxone Touch Surface ugyanúgy irányítható, mint a Loxone Touch, de az asztal lapja alatt, a szekrény háta mögött vagy ahol csak szeretné elhelyezni. A Loxone Touch surface minden felületből irányító egységet alakít ki.