Rekuperáció

Intelligens szellőzés és rekuperáció

Nem látható, de mindig körülvesz és fontos az élethez. Fontos szerepet játszik háztartásunkban is, hogy megakadályozza a penész keletkezését és védje az építőanyagot a károsodás ellen. Nem kell a penész okozta károkkal, különböző penész elleni eszközökkel törődnie vagy az egészségét féltenie. Az intelligens ventiláció szabályzás a Loxone Smart Home rendszerben segít pihenni és élvezni a levegő legjobb minőségét egész nap.

A négy elem egyikéről, a levegőről beszélünk.

Szellőzés automatizációja

50 000 művelettel és döntéssel kevesebb, több idő saját magára

A Loxone Smart Home magára vállalja az összes napi feladatot, hogy önnek időt takarítson meg. Ezenfelül gondolkoznia kell rajtuk. Az automatikus vezérlésnek köszönhetően a szellőzés a jelenlét és levegő páratartalma miatt nem kell törődnie a levegő minőségével. Háztartásában megbízhat abban, hogy minden rendben van.

Szellőzés ellenőrzése az alkalmazásnak köszönhetően bármikor

Ha háztartása teljesen maga gondoskodik az optimális szellőzésről, az alkalmazással kézileg is bármikor irányíthatja. Válassza ki a szellőzés erősségét, állítsa be saját időzítését vagy teljesen deaktiválja a szellőzést.

Egészség és kényelem

A levegő minősége döntő: Egy felnőtt ember naponta kb. 10 000 l levegőt használ el. A friss levegő nemcsak a túléléshez szükséges fontos anyagokat biztosítja, hanem nagy befolyása van az egészségre és kényelemre. A friss levegő gondoskodik  a jobb koncentrációról, megakadályozza a fejfájást és támogatja a test éjjel való regenerációját.

A szellőzés irányításának legegyszerűbb módja

A különböző fajtájú felületeknek köszönhetően az ön intelligens házába különböző gyártóktól levegő, ventilátor, rekuperációs egységek vagy légtisztítók lehetnek integrálva.