Próbálja ki a modern házat: Miért kell meglátogatnia a Showroom-ot

Próbálja ki a modern házat

Miért kell meglátogatnia a Showroom-ot

Az okos házat nehéz szavakkal leírni. Ezért elkészítettünk Önöknek egy 160 m2 alapterületű bemutató házat, ahol saját maga láthatja majd, hogy egy intelligens ház évente több mint 50 000 feladatot és döntést takarít meg Önnek.

Obývačka v ukážkovej inteligentnej domácnosti Loxone v Komárne

Az intelligens ház ismerete megkönnyíti a döntést

Csak a személyes tapasztalatok erősítik meg, hogy az intelligens otthon funkciói megfelelőek-e Önnek.

Prečo nás navštíviť? dôvod číslo 1

Az intelligens otthon funkcióinak ismerete megkönnyíti a döntést

A túra befejezése után tökéletes elképzelése lesz a jelenlegi ház igényeiről és lehetőségeiről. Tanácsadónk örömmel hallgatja meg egyedi igényeit és kívánságait. A legfontosabb lépéseket fogja tenni mögötte lévő intelligens élet felé.

Mindent kipróbálhat

A bemutató során lehetőség van kipróbálni a Loxone Smart Home egyedi jellemzőit. Világítás hangulatok, érintőgombok és koncepcióik, mobil alkalmazás és még sok más. Alternatív megoldásként sétálhat vagy ülhet a nappali szobánkban, és nézheti, hogy a ház dolgozik Ön helyett.

Prečo nás navštíviť? dôvod číslo 2
Prečo nás navštíviť? dôvod číslo 3

Ingyenes és kötelezettség nélkül

A Loxone rendszer megértésével tökéletes képet kaphat az intelligens házról. A gyakorlatban a látja meg legjobban, hogy ez a rendszer az Ön kényelmét és biztonságát szolgálja.

Megválaszoljuk minden kérdését

A bemutatók kis csoportokban és személyreszabottan zajlanak. Készítse elő előre azokat a kérdéseket, amelyekre meg szeretné tudni a választ, és tudjon meg minél többet!

Prečo nás navštíviť? dôvod číslo 4
Prečo nás navštíviť? dôvod číslo 5

Inspirálódjon

A záró beszélgetésben lehetősége van beszélgetni a bemutató esetleges többi résztvevőjével, így inspirálódhat a jövőbeli projektjéhez.

Vessen egy pillantást demonstrációs házunk fotógalériájára

Vessen egy pillantást a demonstrációs házunk fotógalériájára, hogy megbizonyosodjon arról, hogy valóban fizet-e oda velünk érkezni.