Biztosítás

Intelligens biztosítása a háznak

Figyeli miden lakó biztonságát és a sajátját is. Az intelligens háztartás feljegyez bármilyen veszélyt és az összes  berendezés összekapcsolásának köszönhetően azonnal reagálhat: beindítja a riasztást, felhívja önt, kikapcsolja a vizet vagy a fogyasztókat.

Házának biztonsága többféle lehet: nemcsak ügyes riasztóról van szó

Ha a biztosított háztartásokról van szó, nemcsak  a riasztóról beszélünk. A megszokott riasztók gyakran nem túl hasznosak. Ahhoz, hogy valóban biztonságos legyen, lakóit meg kell védenie a balesetek vagy tűz elől is.

Jelenlét szimulációja

Láthatatlan pajzsként védi otthonát a nem kívánt látogatók elől. Megbízhatóan figyeli, feltűnő villogó fénnyel, hangos jelzéssel reagál minden helyiségben és azonnal tudatja telefonon keresztül.

Az intelligens ház képes jelenlétét hitelesen utánozni, ha pl. szabadságon van. A fények, árnyékoló technika és a zene aktív lesz, mintha otthon lenne. Ezzel elriasztja a nem kívánt látogatókat.

Detektor dymu loxone

Tűz, árvíz és további kockázatok elleni védelem

A Loxone Smart Home gondoskodik nyugalmáról. Felismeri a víz, tűz, CO jelenlétét ott, ahol nem annak nem szabadna lennie. Mindenre azonnal reagál (víz, gáz kikapcsolása, riasztás beindítása, felhúzza a redőnyöket szél esetén …) és mindenről értesít. Hány dolgot nem szabad elfelejtenie, ha elmegy hazulról? Bezárta az ablakokat, lekapcsolta a fényeket, televíziót, tűzhelyét és a fűtés takarékos üzemmódba kapcsolta? Ezt és még sok mást is ellenőriznie kell a háztartásban.

Je možnosť nastavenia tlačítka ktoré vyvolá automaticky poplach

Vészkapcsoló

Ha szükséges, kapcsolót lehet meghatározni, amely megnyomással riaszt: villogó fények, árnyékoló technika felhúzása, akusztikus riasztás. Egyúttal a ház segítséget is hívhat.

ikona ochrany proti detom

Gyerekzár

A veszélyes funkciók, mint a szauna vagy medence fedelének irányítása csakis ön által lesz elérhető. Deaktiválhatja a tűzhelyét, a konnektorokat és kapcsolókat. Különösen kedvelt a szülők körében a televízió időzített kikapcsolása.

Épület védelme: A ház vigyáz magára

Az élet váratlan meglepetéseket tartogathat, amikor azt a legkevésbé várjuk. Ön ezekkel nem számolhat, az okos ház azonban igen. Vihar esetén bezárja az ablakokat, megelőzi a csövek befagyását vagy az árnyékolók erős szél általi megrongálását és sok mást.

Magánélet biztonsága

Az összes személyes adatát néhány fokozatú biztosítás védi gondosan az ön miniszerverén. Nincs semmi sem elküldve a távolsági szerverre ( cloud), mint egyéb rendszerek esetében. A Loxone nem használja fel adatait és 100%-ban védi a felhasználók magánéletét.

Azonnal tudomást szerez

A víz szivárgásáról

amelynek sok oka lehet: csőrepedés, eldugult lefolyó, figyelmetlenség a kád megtöltésekor. Ahhoz, hogy az ilyen károkat megakadályozza, az alkalmazás azonnal értesíti.

Tűz

A tűz időbeni felfedése megvédheti az emberi életet és vagyonát. A Loxone Smart Home megbízható megfigyelést kínál a létező hőérzékelők és füstérzékelők kombinációjával.

Teljesértékű riasztó további berendezések szükségessége nélkül

Nem kell további költséges riasztórendszert beszereznie. Az intelligens háztartás komponensei, mint a mozgásérzékelő, ablak és ajtó kapcsolatok, hőérzékelők, audiorendszer vagy megvilágítás sokkal hatékonyabbak. Nemcsak megfigyelik az összes veszélyt, de képesek önállóan reagálni rá.

ikony komponentov slúžiacich na zabezpečenie

Semmi fontosról nem fog lemaradni...

Inteligentný dom Vám môže zavolať na mobil

Caller Service

Háza felhívhatja és elolvashatja az üzeneteket, hogy mi történik éppen. Bárhol van a világon, akkor is, ha nem lesz internet közelben.

Ikona aplikácie loxone app

Smart home alkalmazások

Az alkalmazás segítségével bármikor megjelenítheti a riasztórendszer állapotát és aktiválhatja vagy deaktiválhatja azt. Riasztás esetén azonnal értesítve lesz.

ikona smartphone

Egyszerű irányítás

A riasztót az elmenő kapcsolóval, távirányítóval, az alkalmazással vagy az ütemterv szerint automatikusan is aktiválhatja.

ikona upozornenie

Téves riasztások nélkül

Ha csak az ablak kapcsolat összekötése jön létre, de nem volt mozgás észlelve a helyiségben, csak elsőfokú riasztás indul be.

ikona zóny

Riasztási zónák

Állítsa be a védelem különböző zónáit. A garázst és a földszintet a ház védeni fogja, akkor is, ha alszik. A ház többi részét csak akkor, ha nem lesz ott senki sem.

ikona sledovací systém

Áttekintés mindenről

Mi történik otthon vagy ki csöngetett? Mindent megtalál az alkalmazásokban, ha több ezer kilométerre távol is lesz. És azonnal reagálhat rá.

ikona garaz

Állapot

Otthona hangüzenetben vagy telefonon keresztül értesíti, ha sötétedés után a garázskapu vagy ablak nyitva maradt.

ikona alarmu

Késleltetés

A riasztó aktiválódik az ön által megválasztott késés után. Ezzel megakadályozza véletlenül beindított téves riasztást.