Megvilágítás

Intelligens megvilágítás az otthonában

A fényeket ma már nem kell csak be és kikapcsolnia. Igény  szerint megváltoztathatja az intenzitást, a színt és a forrásokat és kihasználhatja a megvilágítás képességeit. A Loxone Smart Home segítségével mindez gyors és egyszerű. A munka többségét az intelligens megvilágítás fogja elvégezni.

Használja ki a különböző forrásokat

Az intelligens háztartás képes irányítani az összes elérhető típusú fényforrást, a klasszikus égőtől kezdve egészen a színes LED sávokig vagy fénycsövekig. Automatikusan tompíthatja, megváltoztathatja a színeket vagy villoghatnak is. A létező források könnyedén integrálhatók a falba, annak kivésése nélkül.

Az ön fényei tudják, mit tegyenek

A fényeknek varázslatos képességük van arra, hogy bármilyen helyiséget és a kedvét is megváltoztassák. A fények helyes kiválasztása pihenést, összpontosítást vagy energiát adnak egy partihoz. Ma már szinte senki sem akar fekete-fehér televíziót, nem elégedünk meg egy fénnyel, amelyet fel vagy lekapcsolunk de rengeteg kapcsolót szintén nem kellemes irányítani. Mi a megoldás?

Hanna-smart-home-loxone-touch_pure_white

A teljes helyiség egy gombnyomással

Tekintet nélkül a fények mennyiségére és típusára elegendő lesz egy kapcsoló. Megnyomásával aktiválja az ún. “kedvet”, amivel kiválasztja a kívánt légkört. Nem kell mindig azon töprengenie, melyik kapcsolót nyomja meg, vagy különböző fényforrásoknál beállítani a tompítást vagy színt. Inkább ne is akarja tudni, hogy mennyi időt és idegességet takaríthat meg egy év alatt.

Sárga

Ez kellemes légkört garantál, támogatja a koncentrációt és a kommunikációt.

Narancs

A narancssárga melegséget és jólétet teremt, növeli a hangulatot, és együtt jár a társadalmi együttéléssel.

Zöld

A zöld nyugalmat, természetességet és az általános jólétet növeli.

Lila

A lila meditatív hatásokkal rendelkezik és elősegíti a kreativitást.

Kék

A kék nyugtató és vizuálisan nagyítja a szobát.

Előző
Következő

Ráhelyezett fény

Modern fényforrások menyezetekhez és falakhoz

Felfüggeszthető fény

Időtálló és elegáns dizájn

Mennyezeti fény

nem feltűnő és sokoldalú segítség a mennyezeten

Besüllyeszhető fény

Beépített szerkezet menyezetekhez, falakhoz vagy bútorhoz.

Színezze ki otthonát

A fények képesek bármilyen helyiséget átváltoztatni és megváltoztatni a kedvét is. a fények helyes kiválasztása pihenést, összpontosítást vagy energiát biztost. S Ma már szinte senki sem akar fekete-fehér televíziót, szintén nem elégedünk meg egy fénnyel, amelyet fel vagy lekapcsolunk, de rengeteg kapcsolót szintén nem kellemes irányítani. Mi a megoldás?

Alkalmazások végtelen lehetőségei

A lámpák mobiltelefonnal történő irányítása soha nem lesz olyan kényelmes és intuitív, mint egy gomb. Az alkalmazásnak azonban vannak más előnyei is. Néha érdemes lehet valami különleges. Vagy változtassa meg a jelenet beállításait, például a ház megvilágításához, amikor a kertben van. Aztán jön a Loxone intelligens otthoni alkalmazás.

Elhagyom a helyiséget / házat

A dupla kattintás lekapcsolja a fényeket (kikapcsolja a tv-t.) és a helyiséget autópilóta állapotra kapcsolja. A hármas megnyomás az egész ház esetében működik, ha elmegy otthonról.

Akkor világít, ha az szükséges

A ház tudja, mikor mennyi fény van a helyiségben. Csak akkor fogja bekapcsolni a lámpát, ha az szükséges. A fényforrás erejét saját maga állíthatja be.

Tompított fény

Legyen kellemes a légkör és takarítson energiát meg. A tompított fény: sötétben, ha wc-re megy: nem vakít és nem szakítja meg az alvást.

Fény általi ébresztés

Ébressze a lassan növekedő intenzitású fény. Kellemes indítása a napnak, amikor szemei nem fognak fájni.

Fokozatos megvilágítás / lekapcsolás

A Fade In / Fade Out funkció biztosítja a fokozatos be és kikapcsolását a fényeknek. Ez kellemes a szemnek és meghosszabbítja a fényforrás élettartamát.

Fényforrás általi kedvek átalakítása

A fényforrás általi kedvet alakítsa mássá. Elég hosszabb ideig megnyomni a kapcsolót.