Welness

Otthoni wellness

Intelligens medence

A Loxone intelligens háztartásban integrálhatja medencéjét is. A ház automatikusan fogja tisztítani a vizet, adagolni a fertőtlenítőt, utántölteni a medencét, szabályozni a hőmérsékletet és irányítani a fedelet. Soha nem fog fennállni a veszély, hogy a gyerekek bemenjenek a medencébe az ön tudta nélkül. Este a légkör tökéletesítése végett aktiválhatja a medence megvilágítását.

Fürdőszezon munka és gond nélkül

Ki ne szeretné a fürdőszezont. Sajnos saját medencével növekednek a karbantartással kapcsolatos gondok is. Erre is gondoltunk a Loxonnál, mivel az elégedett lakhatás az intelligens medence nélkül elképzelhetetlen.

Kiváló minőségű víz gond nélkül

Az automatizált medence tudja, hogy mit tegyen. A szűrőknek, irányváltó folyás, öblítés és cirkulációs funkcióknak köszönhetően a medence mindig tiszta és higiénikus marad. Nem kell semmivel sem törődnie, mindenről gondoskodik a technológia.

A medence teljesen automata felszerelése

A medence ellátása naponta tíz percet és kevés ismeretet igényel. Ha a medencéhez csatlakoztatja az AquaStar Air alkalmazást, amely speciálisan a Loxone rendszerhez volt kifejlesztve, biztosítja, hogy valóban okos háza legyen. Élvezze az intelligens medence irányítást.

peragua loxone

Minden felügyelve

A medence távolról való irányítása az alkalmazás segítségével

Munkahelyén gyorsan nézze meg a Loxone alkalmazást és tudni fogja, hogy örülhet az esti ünneplésnek. A mutató tudatja, ha a víz elérte a kellemes hőmérsékletet. Elég csak fejest ugrania.

Legyen otthon vagy úton, medencéje csak egy karnyújtásnyira lesz. Mindig figyelemmel kísérheti és irányíthatja a víz hőmérsékletét, szintjét, medence fedelét és az ellenáramlást.

Ovládanie všetkého v bazéne pomocou aplikácie

Medence fedelének irányítása

A medence veszélyes lehet, ha kisgyerekek vannak körülötte.  Megnyugvást adhat a medence fedele, amely megakadályozza a szennyeződések bejutását a vízbe. A fedél bezárása egyszerűen ellenőrizhető a mágneses ütközőkkel. A medence része az intelligens biztosítás.

Ovládanie krytu bazénu systémom loxone
Ovládanie pripúštania vody v bazéne

Víz utántöltése szükség szerint

Az intelligens medencével nem kell azzal törődnie, mennyi liter vizet fröcsköltek ki a gyerekek. Az utántöltést a medence saját maga intézi. A vízszintet a nyomásérzékelő szerint figyeli. Ha a víz a beállított szint alá esik, a medence automatikusan utántölt. Minden az alkalmazás vagy vizualizációs segítségével a böngészőben (webfelület) manuálisan  is irányítható.

Hatékony színes fény

Ha este a kertben a medence körül tartózkodik, a színes fények valóban varászlatos légkört teremtenek. Alkonyatkor automatikusan aktiválja az előre beállított színeket, melyeket az alkalmazás segítésével hangulata szerint módosíthat.

Nočné automatické osvetlenie bazénu

Medence irányításának további lehetőségei

Hőmérséklet irányítása

Ha a medencében hőszabályzó van, könnyedén megfigyelheti a hőmérsékletet és bizonyos időkre más hőmérsékletet állíthat be. Mindezt a vizualizáció segítségével.

Cirkuláció

Az AquaStar cirkulációkor a víz nem a szűrőn keresztül folyik át, hanem közvetlenül a medencébe van pumpálva- pl. a gyors keveréshez.

Szűrés

A szűrő által beszívott vizet a szűrőhomok szűri, ahol felfogásra kerülnek a medence szennyeződései. A medencébe ezután tiszta víz kerül.

Kiürítés

A kiürítés arra szolgál, hogy az idény után könnyedén kiengedhesse a medencét.

Tisztító öblítés

A visszaható átöblítés után aktiválódik, hogy megakadályozza a szennyeződések bejutását a medencébe. A homok eközben leülepszik és a víz a szennyvízcsatornába kerül.

Visszaható átöblítés

Ebben a pozícióban a víz ellentétes irányban örvénylik. A víz alulról a homokra nyom, ahol örvény keletkezik és felszabadulnak a szennyeződések, amelyek ezután a szennyvízcsatornába jutnak.

Tökéletes otthoni szaunázás

A szauna ideális gyógyír a mindenhol jelenlevő stresszre és jótékonyan hat a testre és a lélekre. De csak az okos szauna teszi lehetővé a maximális élvezetet az otthoni szaunázáskor. Nézzük meg, milyen lehetőségei vannak az otthoni szaunázásnak, amit az okos háztartásba való integráció kínál.

Az otthoni szauna kihasználásának további lehetőségei

Bármikor elérhető

A munkanap után fáradt és még emaileket is kap. Elég távolról aktiválni a szaunát és az mailek írása mindjárt könnyebben fog menni. Örülhet, mert a finn szauna már akkor meleg, amikor csak leparkolja az autóját.

Bárhonnani hozzáférés

Képzelje el, hogy a nappaliban van. Szeretne szaunázni, de nincs kedve állandóan ellenőrizni, hogy felmelegedett e már a külső szauna. Használja a táblagépet, aktiválja kedvenc programját és várja meg az üzenetet, hogy a „szauna készen áll”.

Biztonság az intelligens felügyeletnek köszönhetően

A Loxone nemcsak kényelmet, hanem bárhonnani irányítást is biztosít. További fontos aspektus a méret-biztonság:

Hőmérséklet, nedvesség, füstérzékelés, ajtó kinyitása, kályha állapota és további adatokat megfigyelése. Amint az értékek eltérnek a megszokott/elvárt állapottól, figyelmeztetés küldhető emailben vagy hívásban (Caller Service szolgáltatás) és a szauna magától kikapcsol. Ezt hosszabb távollét esetén vagy a távozó kapcsoló segítségével is végrehajthatja. Jelentős a biztonság érzése, hogy a gyerekek a szaunát nem tudják bekapcsolni. Minden felhasználónak csak bizonyos funkciókhoz lehet hozzáférése. A gyerekeknek az alkalmazás nem teszi lehetővé a szauna irányítását.

Szauna, megvilágítás és fűtés kombinációja az egész helyiségben

Amint szaunázni megy, az intelligens ház ehhez alkalmazza a helyiséget, ahol a szauna található